Roelf Piek de terechte winnaar van de TOP 8 bij biljartschool.nl in Assen

Roelf Piek is de winnaar geworden van het TOP 8 libre toernooi bij de biljartschool in Assen.

Deze biljart dag begon om half 11 in de ochtend en dat is zoals wel vaker niet aan iedereen besteed. Voor onze "avond "biljarters was het even moeilijk op gang komen en in zo'n poule met maar 3 wedstrijden te gaan wordt er al snel over je lot beslist door de ochtendmensen.

Uiteindelijk waren de uitslagen op de tafels duidelijk behalve op tafel 1 waar Joop de Queljoe, Albert Rijks en Joep 't Hart evenveel matchpunten hadden en de poule werd beslist op percentage moyenne.

De strijd om de eerste 4 plaatsen ging tussen de heren Roelf Piek, Albert Rijks, Bertus Rijks en Klaas Huizinga. Roelf won duidelijk van Albert en Bertus liet er tegen Klaas geen twijfel over wie er de sterkste was. Uiteindelijk won Albert de wedstrijde om de 3e plaats van Klaas.De finale was er een om niet te vergeten. Roelf leek uitgeblust en na 7 beurten was het 39 tegen 16 voor Bertus.Maar zoals altijd liggen de prijzen aan de finish en Roelf bakte er nog even 23 op in 5 beurten en Bertus kon in de nabeurt geen potten meer breken. Roelf Piek heeft inclusief de voorrondes al zijn wedstrijden gewonnen en dat zijn er dan een stuk of 8. Voorwaar een prestatie van formaat. Een waardige en sympathieke winnaar van ons toernooi, dat de boeken in gaat als een gezellig toernooi met prachtige prestaties en een fijne sfeer onder elkaar.

Tot volgend jaar.

José en Fred.

Contact

Biljartschool.nl
Wethouder Buningstraat 2a
9404 AL Assen

0592 866440
Caudron pomeransen in de winkel

Caudron pomeransen in de winkel

Geplaatst op: 2024-04-09

Vanaf 11 april zijn de nieuwe Caudron pomeransen te koop bij biljartschool.nl Er komen 2 uitvoeringen. Met 2 gele strepen is de Medium Hard en met 3 strepen de Medium Soft.  

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe collectie Molinari tassen in de winkel

Nieuwe collectie Molinari tassen in de winkel

Geplaatst op: 2024-03-11

Nieuwe collectie Molinari tassen in de winkel

Lees meer Meer nieuws