Biljarten: goed voor lichaam én geest

Lessen

Ja, lessen is mogelijk….

…en voor alle moyennes en spelsoorten.

Van beginners tot gevorderden.

Biljartlessen worden één op één gegeven of in klein groepsverband. De lessen vinden overdag plaats. Afhankelijk van de speelkwaliteiten van de “leerling” wordt in overleg een keuze gemaakt welke  instructeur de lessen gaat verzorgen. U kunt bij ons lessen in elke spelsoort en op elk gewenst niveau. De lessen worden op twee locaties verzorgd. We vinden het belangrijk dat het lessen aan beide kanten passend zijn en daarmee leerzaam én leuk.

Instructieavond of demonstratie

Wilt u een instructieavond of een demonstratie? Dat kan, ook op locatie.

Teams en Clubs

De biljartzaal wordt veel gebruikt. Een driebanden groep speelt elke week oefenwedstrijdjes.  Hier ligt het spel af en toe stil voor uitleg bij vaker voorkomende spelsituaties.

De zeer actieve club met de toepasselijke naam biljartschool.nl bezet ook elke week de zaal. Een groot deel van de leden van deze club speelt ook competitie bij de KNBB in het district Groningen – Drenthe. Op dit moment zijn er 9 teamactief in diverse poules.

Er is ook een club met voor biljartschool.nl begrippen wat oudere spelers. Zij vinden het gewoon leuk om samen te biljarten. Dit is de club 'Door dik en dun'. De naam is een link naar hun website.

De competitie teams spelen, vaak om de week, op maandagavond en woensdagavond hun thuiswedstrijden. Meestal spelen er driebanders op maandag en librespelers op woensdag. Kijk in de wedstrijdschema’s van de teams wie wanneer thuis speelt. Publiek is van harte welkom om deze biljarters in actie te zien. De wedstrijden beginnen ook hier om half acht.

Toernooien

Er wordt in de winterperiode een open bandstoten toernooi voor teams gespeeld. De gemiddeld 30 teams, bestaande uit 2-tallen, zorgen voor veel reuring binnen de biljartschool. De spelers komen uit alle windstreken van Noord-Nederland en meten zich op hun eigen niveau met hun tegenstanders. Kijk voor informatie over dit toernooi op de link bovenaan de website.

Biljartschool.nl is één van de locaties die meedoet in het Top 8 libre toernooi. Kijk voor informatie over dit toernooi op de link boven aan de website. De grote finale van dit toernooi wordt aan het eind van het winter-biljart-seizoen gehouden bij Biljartschool.nl in Assen.

 

Wedstrijdkalender

Bandstoten voor koppels

Top 8 libre kalender

Links

Contact

Biljartschool.nl
Wethouder Buningstraat 2a
9404 AL Assen

0592 866440
Alle 4 en 5 sterren keuen van Longoni nu met korting.

Alle 4 en 5 sterren keuen van Longoni nu met korting.

Geplaatst op: 2020-03-23

Vanaf 20 maart kunnen biljartliefhebbers gebruik maken van een 10% korting op Longoni 4 en 5 sterren keuen. Dit geldt voor zowel de actuele voorraad als voor de keuen die nog bij de importeur verkrijgbaar ...

Lees meer Meer nieuws
Top 8 toernooi Den Andel Afgelast

Top 8 toernooi Den Andel Afgelast

Geplaatst op: 2020-03-19

Hallo, Na overleg van het bestuur van Het Achterdeel en Spoorzicht zien wij geen andere mogelijkheid dan het toernooi Top 8 Masters in Den Andel voor dit jaar te annuleren. Dit komt uiteraard door de coron...

Lees meer Meer nieuws