Biljarten: goed voor lichaam én geest

Lessen

Ja, lessen is mogelijk….

…en voor alle moyennes en spelsoorten.

Van beginners tot gevorderden.

Biljartlessen worden één op één gegeven of in klein groepsverband. De lessen vinden overdag plaats. Afhankelijk van de speelkwaliteiten van de “leerling” wordt in overleg een keuze gemaakt welke  instructeur de lessen gaat verzorgen. U kunt bij ons lessen in elke spelsoort en op elk gewenst niveau. De lessen worden op twee locaties verzorgd. We vinden het belangrijk dat het lessen aan beide kanten passend zijn en daarmee leerzaam én leuk.

Instructieavond of demonstratie

Wilt u een instructieavond of een demonstratie? Dat kan, ook op locatie.

Teams en Clubs

De biljartzaal wordt veel gebruikt. Een driebanden groep speelt elke week oefenwedstrijdjes.  Hier ligt het spel af en toe stil voor uitleg bij vaker voorkomende spelsituaties.

De zeer actieve club met de toepasselijke naam biljartschool.nl bezet ook elke week de zaal. Een groot deel van de leden van deze club speelt ook competitie bij de KNBB in het district Groningen – Drenthe. Op dit moment zijn er 9 teamactief in diverse poules.

Er is ook een club met voor biljartschool.nl begrippen wat oudere spelers. Zij vinden het gewoon leuk om samen te biljarten. Dit is de club 'Door dik en dun'. De naam is een link naar hun website.

De competitie teams spelen, vaak om de week, op maandagavond en woensdagavond hun thuiswedstrijden. Meestal spelen er driebanders op maandag en librespelers op woensdag. Kijk in de wedstrijdschema’s van de teams wie wanneer thuis speelt. Publiek is van harte welkom om deze biljarters in actie te zien. De wedstrijden beginnen ook hier om half acht.

Toernooien

Er wordt in de winterperiode een open bandstoten toernooi voor teams gespeeld. De gemiddeld 30 teams, bestaande uit 2-tallen, zorgen voor veel reuring binnen de biljartschool. De spelers komen uit alle windstreken van Noord-Nederland en meten zich op hun eigen niveau met hun tegenstanders. Kijk voor informatie over dit toernooi op de link bovenaan de website.

Biljartschool.nl is één van de locaties die meedoet in het Top 8 libre toernooi. Kijk voor informatie over dit toernooi op de link boven aan de website. De grote finale van dit toernooi wordt aan het eind van het winter-biljart-seizoen gehouden bij Biljartschool.nl in Assen.

 

Wedstrijdkalender

Bandstoten voor koppels

Top 8 libre kalender

Links

Contact

Biljartschool.nl
Wethouder Buningstraat 2a
9404 AL Assen

0592 866440
IBS komt met nieuwe designs

IBS komt met nieuwe designs

Geplaatst op: 2019-11-18

IBS komt met nieuwe designs voor de dames.

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Ceulemans keuen bij biljartschool.nl

Nieuwe Ceulemans keuen bij biljartschool.nl

Geplaatst op: 2019-11-18

Ceulemans heeft 3 nieuwe varianten op de markt gebracht in de HQ-01 serie. De 3 types hebben een moderne uitstraling . Ze zijn verkrijgbaar met 11 mm topeinden van 67 cm lang of in de driebanden uitvoering v...

Lees meer Meer nieuws